Print Options:

Dršťková polévka z papiňáku

Yields4 ServingsPříprava15 minutVaření30 minutTotal Time45 minut

 1 kg 1 kg hovězí dršťky
 2 2 cibule
 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky
 bobkový list
 nové koření
 pepř celý
 sůl
 Masox
 červená paprika
 gulášové koření
 česnek
 majoránka
1

Dršťky propereme se solí a dáme vařit spolu s bobkovým listen, novým kořením, masoxem a celým pepřem.

2

Vařím v papiňáku, takže cca 20 minut. Poté je znovu vypereme a celé zopakujeme.

3

Na oleji osmažíme cibulku, přidáme hladkou mouku a uděláme jíšku, poprášíme červenou paprikou, necháme zpěnit a zalijeme studenou vodou tak, aby se neudělaly hrudky. Přidáme masox, pokrájené dršťky, gulášové koření, majoránku, česnek a necháme provařit. Popřípadě dochutíme dle vlastní chuti.

Nutrition Facts

Servings 0