1 fenykl
hrst rukoly
1 Kořenený sýr gyros
1 hruška
olivový olej
citronová šťáva
koření 4 barev
1
Rukolu rozložíme na tanier.
2
Na ňu dáme na tenké rezance nakrájaný fenykel.
3
Obložíme na tenké plátky narezanou hruškou.
4
Pokvapkáme olejom a šťavou.
5
Navrch rozsypeme na malé kocôčky nakrájaný syr a bohato posypeme čerstvo zomletým korením. Ihneď podávame.
Suroviny
1 fenykl
hrst rukoly
1 Kořenený sýr gyros
1 hruška
olivový olej
citronová šťáva
koření 4 barev
Postup
1
Rukolu rozložíme na tanier.
2
Na ňu dáme na tenké rezance nakrájaný fenykel.
3
Obložíme na tenké plátky narezanou hruškou.
4
Pokvapkáme olejom a šťavou.
5
Navrch rozsypeme na malé kocôčky nakrájaný syr a bohato posypeme čerstvo zomletým korením. Ihneď podávame.