600 g sumečka afrického (filety)
300 g fazolek
1 červená paprika
250 g hrášku
200 g hub shimeji
olej
hladká mouka
mletá paprika
pepř
sůl
1
Na horúcom oleji opražíme narezané fazuľky. Pridáme huby, opäť orestujeme a podlejeme 1 lyžicou vody. Osolíme, okoreníme a 10 minút podusíme.
2
Vložíme na kocky nakrájanú papriku a hrášok a ešte 5 min pražíme.
3
Filety osolíme a obalíme v zmesi múky a papriky. Na inej panvici na oleji opekáme z oboch strán.
4
Na taniere dáme zeleninu a navrch uložíme rybu.
Suroviny
600 g sumečka afrického (filety)
300 g fazolek
1 červená paprika
250 g hrášku
200 g hub shimeji
olej
hladká mouka
mletá paprika
pepř
sůl
Postup
1
Na horúcom oleji opražíme narezané fazuľky. Pridáme huby, opäť orestujeme a podlejeme 1 lyžicou vody. Osolíme, okoreníme a 10 minút podusíme.
2
Vložíme na kocky nakrájanú papriku a hrášok a ešte 5 min pražíme.
3
Filety osolíme a obalíme v zmesi múky a papriky. Na inej panvici na oleji opekáme z oboch strán.
4
Na taniere dáme zeleninu a navrch uložíme rybu.