Print Options:

Sumeček africký na zelenině s houbami shimeji

Yields4 ServingsPříprava15 minutVaření30 minutTotal Time45 minut

 600 g sumečka afrického (filety)
 300 g fazolek
 1 červená paprika
 250 g hrášku
 200 g hub shimeji
 olej
 hladká mouka
 mletá paprika
 pepř
 sůl
1

Na horúcom oleji opražíme narezané fazuľky. Pridáme huby, opäť orestujeme a podlejeme 1 lyžicou vody. Osolíme, okoreníme a 10 minút podusíme.

2

Vložíme na kocky nakrájanú papriku a hrášok a ešte 5 min pražíme.

3

Filety osolíme a obalíme v zmesi múky a papriky. Na inej panvici na oleji opekáme z oboch strán.

4

Na taniere dáme zeleninu a navrch uložíme rybu.

Nutrition Facts

Servings 0