300 g zelených fazolek
200 g uvařených krup
1 pečené kachní prso
1 stroužek česneku
sůl
citronový pepř
bílý vinný ocet
cibulková nať
1-2 lžíce olivového oleje
1
Fazolky uvaříme na páře na skus.
2
Kachní prso nakrájíme na tenké plátky. Fazolky promícháme s uvařenými kroupami, trochou oleje, osolíme, opepříme, přidáme jeden prolisovaný stroužek česneku a podle chuti dochutíme vinným octem.
3
Rozdělíme na talíře a na každou porci rozložíme plátky kachního masa. Posypeme jemně krájenou cibulkovou natí.
Suroviny
300 g zelených fazolek
200 g uvařených krup
1 pečené kachní prso
1 stroužek česneku
sůl
citronový pepř
bílý vinný ocet
cibulková nať
1-2 lžíce olivového oleje
Postup
1
Fazolky uvaříme na páře na skus.
2
Kachní prso nakrájíme na tenké plátky. Fazolky promícháme s uvařenými kroupami, trochou oleje, osolíme, opepříme, přidáme jeden prolisovaný stroužek česneku a podle chuti dochutíme vinným octem.
3
Rozdělíme na talíře a na každou porci rozložíme plátky kachního masa. Posypeme jemně krájenou cibulkovou natí.