Chytré vaření

Jak uvařit hovězí maso? - Jak uvařit hovězí maso? S hovězím masem se dá vymyslet ledacos i při pouhém vaření. Stačí mít správný druh masa, […]
Jak správně uvařit cizrnu? - Jak správně uvařit cizrnu? Cizrna neboli římský hrách, je luštěnina. Má béžovou barvu a tvarem připomíná semena hrachu.Cizrna má zastoupení téměř všech vitamínů a […]
Jak připravit rýži? - Jak správně uvařit rýži? Jaký je rozdíl mezi vařením a dušením? Jak správně připravit rýži? Vybrat si můžete ze dvou […]
Jak uvařit pohanku? - Pohanka patří mezi naše tradiční suroviny a v dobách dřívějších se konzumovala běžně. Dnes patří pohanka do kategorie zdravá strava a často […]
Jak správně uvařit čočku? - Čočka a jak ji vrátit zpátky na náš jídelní stůl Vymažte si z hlavy vzpomínku na školní jídelnu a podobu i […]
Jak správně uvařit vejce? - Slepičí vajíčka patří odedávna na náš stůl a dopřávat bychom si je měli nejen na Velikonoce. Jsou plná energie a […]