Omyté koleno dáme do hrnce s očištěnou zeleninou a kořením. Přivedeme k varu a ztlumíme plamen na minimum. Vaříme do měkka, ale nesmí se rozpadávat. Necháme ho ve vývaru zchladnout.
Připravíme marinádu a dle své chuti dochutíme. Koleno potřeme marinádou a na grilu, kde udržujeme nepřímý žár, přiklopené grilujeme cca 50-60 minut dozlatova. Běhen grilování potíráme marinádou.
Suroviny
Postup
Omyté koleno dáme do hrnce s očištěnou zeleninou a kořením. Přivedeme k varu a ztlumíme plamen na minimum. Vaříme do měkka, ale nesmí se rozpadávat. Necháme ho ve vývaru zchladnout.
Připravíme marinádu a dle své chuti dochutíme. Koleno potřeme marinádou a na grilu, kde udržujeme nepřímý žár, přiklopené grilujeme cca 50-60 minut dozlatova. Běhen grilování potíráme marinádou.