Kotlety zbavíme kostí a v osolené vodě kosti povaříme.
Maso naklepeme a po stranách nařízneme, aby se nekroutilo. Osolíme, opepříme. Na sádle zpěníme najemno nakrájenou cibuli a vložíme maso. Z obou stran opékáme do měkka a podlijeme vývarem z kostí.
Slaninu nakrájíme na malé kostičky a rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a máslo a orestujeme. Přidáme nahrubo nastrouhanou kedlubnu, osolíme, opepříme, pokmínujeme a orestujeme. Přilijeme smetanu a krátce podusíme. Dochutíme troškou citronové šťávy.
Podáváme s bramborem.
Suroviny
Postup
Kotlety zbavíme kostí a v osolené vodě kosti povaříme.
Maso naklepeme a po stranách nařízneme, aby se nekroutilo. Osolíme, opepříme. Na sádle zpěníme najemno nakrájenou cibuli a vložíme maso. Z obou stran opékáme do měkka a podlijeme vývarem z kostí.
Slaninu nakrájíme na malé kostičky a rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a máslo a orestujeme. Přidáme nahrubo nastrouhanou kedlubnu, osolíme, opepříme, pokmínujeme a orestujeme. Přilijeme smetanu a krátce podusíme. Dochutíme troškou citronové šťávy.
Podáváme s bramborem.